DINER 18.00 – 22.00

VOOR

Zoete aardappelhummus met pain de Campagne 4,-

Garnalenkroketjes – citroenmayo en toast 8,50

Tomatensoep – stokbrood 5,50

Soep van de dag – stokbrood 5,50

Caesar salade kip – Parmezaanse kaas, ei, croutons, caesardressing 8,-

Caesar salade zalm – Parmezaanse kaas, ei, croutons, caesardressing 8,50

Geitenkaassalade – geroosterde rode biet, walnoten, rucola, ‘Amsterboise’ 8,-

HOOFD

Socca – geroosterde biet, zoete aardappelhummus, gepickelde knolselderij 13,50

Pasta pepperoncino – Parmazaan en rucola 14,50

Café de Prins-burger – Sla, tomaat, rode ui, frites 15,50

Vegaburger – uiencompôte, Old Amsterdam 13,50

Kaasfondue De Prins – Zwitserse Emmentaler, Gruyere en Appenzeller 17,50*

Kaasfondue d’Auvergene – ZwitserseEmmentaler, Gruyere en Appenzeller, Bleu d’Auvergne en witte port 18,50*

Steak frites – Kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 18,50
Dagschotel – zie het bord of vraag de bediening
Vis v/d dag – zie het bord of vraag de bediening
Weekspecial – zie het bord of vraag de bediening
* kaasfondue wordt geserveerd met brood en crudité

NA

Huisgemaakte appeltaart met slagroom 4,50

Chocoladetaart 5,50

Poffertjes – maple syrup en roomboter 5,50