Café de Prins

Amsterdam

Welkom bij Café de Prins

Aan een van de mooiste stukjes Prinsengracht ligt Café de Prins. Leunend tegen de Jordaan met tegenover zich de Westerkerk en het Anne Frankhuis weet het zich door historie omgeven. De Prins groeide uit tot een begrip in Amsterdam en werd een aantrekkingspunt voor ambachtslieden, studenten en artiesten, voor buurtbewoners en toeristen, voor jong en oud. Café de Prins is een gezellig café in de Jordaan voor iedereen.

Reserveren bij Café de Prins

Wilt u voor vandaag reserveren? Belt u ons dan op: 020-6249382

U kunt ook online reserveren via de widget rechtsonder in uw scherm.

Geef bij het reserveren aan met hoeveel personen, hoe laat en op welke de datum je komt. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Menu

Bij Café de Prins kun je terecht om de dag te starten met een heerlijk ontbijt, om te lunchen, voor een lekkere barhap, om uitgebreid te dineren of voor een borrel. Benieuwd naar onze kaart? Klik op de knop hieronder om deze te bekijken.

Klik op de knop hieronder voor onze volledige kaart:

Café de Prins Amsterdam

Onze openingstijden

Café de Prins is 7 dagen per week geopend.

Zondag t/m donderdag: 10:00-01:00
Vrijdag & zaterdag: 10:00-02:00

De keuken is dagelijks van 10:00-22:00 geopend.

Openingstijden Café de Prins


Kunst

In Café de Prins worden wisselend verschillende kunstcollecties getoond van bij ons bekende en minder bekende kunstenaars. Benieuwd naar de laatste collecties of nieuwsgierig naar de kunst die in het verleden aanwezig was bij de Prins? Bekijk de bij ons tentoongestelde kunstcollecties hieronder.


Contact

Café de Prins

Prinsengracht 124
1015 EA
Amsterdam
Nederland

+31 20-62 49 382
info@deprins.nl

Locatie

nl_NL