ONTBIJT 10.00 – 15.00

Croissant of toast – met boter en jam 3,25

Omelet | Uitsmijter – naturel of met: ham, kaas, champignon, tomaat v.a. 6,-

Pannenkoek – naturel of met: spek, kaas, appel v.a. 6,-

Roerei – naturel of met: spek, ham en of champignon v.a. 6,-

Franse omelet – saucisson en brie 7,50

LUNCH 10.00-18.00

STEENOVENBROOD

Ribeye – portobello en dragonmayonaise 8,50

Reuben – zuurkool, pastrami, emmentaler, t-h dressing 8,-

Geitenkaas – balsamico-appelstroopkaramel, groenten en walnoten 7,50

Haring tartaar – Bietencreme en ingelegde ui 7,50

Franse tosti – saucisson en brie 4,50

Tosti’s – kaas-ham, kaas-tomaat of kaas 3,50

Kaas – oude kaas of jonge belegen Beemster 3,50

SOEP & SALADES

Ribeye salade – haricoverts, oesterzwammen, cashewnoten en korianderpesto 12,50

Geitenkaas salade – honing-tijm dressing, groenten, walnoten en rode ui 11,50

Erwtensoep – roggebrood en katenspek 6,50

Soep v/d dag – met stokbrood 5,-

Tomatensoep – met pestocreme en brood 4,50

WARM

Kroketten – op brood met mosterd 6,50

Garnalenkroketten – toast, citroenmayo en gefrituurde peterselie 8,-

Amsterdamse Gehaktbal – Amsterdamse ui, jus, augurk en stokbrood 8,-

Kikkererwtenpannenkoek – Koolsalade, mangochutney en notencrunch 10,50

Café de Prins Burger – bbq-saus, bacon, kaas, uiencompote en frites 13,-

Steak frites – ribeye, béarnaise, salade en frites 18,50

SNACKS

Bitterballen 5,25

Grenteloempia’s 5,25

Oude kaas 5,-

Saucisson 5,25

Kaastengels 5,25

Olijven 5,-

Haring 5,25

Nacho’s uit de oven met cheddar, tomatensalsa, guacamole, bosui, jalapeño en crème fraîche 7,-

Bittergarnituur 10,50

Bittergarnituur warm 10,50

ZOET

Appeltaart met slagroom. Van patisserie Arnold Cornelis 4,-

Chocolade-truffeltaart van patisserie Arnold Cornelis 5,50

Melanzane – Gefrituurde aubergine, ricotta, limoen, chocoladesaus 5,50

Poffertjes met maple syrup en roomboter 5,50

OTHER MENUS.