ONTBIJT 10.00 – 15.00

Croissant met boter en jam 3,50

Toast met boter en jam 3,50

Smoothie aardbei-banaan 4,50

Omelet naturel of met: ham, kaas, champignon, tomaat v.a. 6,50

Uitsmijter – naturel of met: ham, kaas, champignon, tomaat v.a. 6,-

Pannenkoek – naturel of met: spek, kaas, appel v.a. 6,-

Roerei – naturel of met: spek, ham en of champignon v.a. 6,-

Franse omelet – saucisson en brie 7,50

LUNCH 10.00-18.00

STEENOVENBROOD

Porchetta – kappertjes aioli en little gem 8,-

Citroen kip – Kokos mayo en rode ui 8,-

Makreelsalade – appel en bieslook 8,-

Geitenkaas – chioggia biet, rucola en honing-mosterd vinaigrette 7,50

Franse tosti – saucisson en brie 4,50

Tosti’s – kaas-ham, kaas-tomaat of kaas 3,50

Kaas – oude kaas of jonge belegen Beemster 3,50

SOEP & SALADES

Caesar salade – little gem, kip, parmezaan, croutons, caesar dressing 12,50

Geitenkaas salade – honing-mosterd vinaigrette, chioggia biet, walnoten rucola, appel en rode ui 11,50

Kippen groentesoep – met stokbrood 5,-

Tomatensoep – met pestocreme en brood 4,50

WARM

Kroketten – op brood met mosterd 6,50

Garnalenkroketten – toast, citroenmayo en gefrituurde peterselie 8,-

Amsterdamse Gehaktbal – Amsterdamse ui, jus, augurk en stokbrood 8,-

Vega burger – Yoghurt-mintsaus, halloumi, tomaat, rode ui en frites 10,50

Ravioli – Geitenkaas-groene asperge, salieboter en parmezaan 12,50/14,50

Café de Prins Burger – bbq-saus, bacon, kaas en frites 13,-

Steak frites – kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 18,50

SNACKS

Bitterballen 5,50

Grenteloempia’s 5,50

Oude kaas 5,-

Boquerones 5,50

Kaastengels 5,50

Olijven 5,-

Saucisson 5,-

Nacho’s uit de oven met cheddar, tomatensalsa, guacamole, bosui, jalapeño en crème fraîche 7,-

Bittergarnituur 10,50

Bittergarnituur warm 10,50

ZOET

Appeltaart met slagroom van patisserie Arnold Cornelis 4,-

Cheesecake van patisserie Arnold Cornelis 5,50

Hangop – Rood fruit en Bastogne crunch 5,50

Poffertjes met maple syrup en roomboter 5,50

OTHER MENUS.