DINER 18.00 – 22.00

VOOR

Kippen groentesoep – met stokbrood 5,-

Tomatensoep – pestocreme en stokbrood 4,50

Garnalenkroketjes – citroen mayo, gefrituurde peterselie en toast 8,-

Caesar salade – little gem, kip, parmezaan, croutons, caesar-dressing 8,-

Geitenkaas salade – honing-mosterd vinaigrette, chioggia biet, walnoten, rucola, appel en rode ui 8,-

Steak tartaar – met parmezaan en eidooier 9,-

HOOFD

Dagschotel – zie het bord of vraag de bediening

Vis v/d dag – zie het bord of vraag de bediening

Weekspecial – zie het bord of vraag de bediening

Vega burger – Yoghurt-mintsaus, halloumi, tomaat, rode ui en frites 10,50

Ravioli – Geitenkaas-groene asperge, salieboter, parmezaan en rucola 12,50 / 14,50

Prins Burger (180gr) – bbq-saus, bacon, kaas en frites 13,-

Steak frites – Kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 18,50

Kaasfondue De Prins – Zwitserse Emmentaler, Gruyere en Appenzeller 16,- *

Kaasfondue d’Auvergene – ZwitserseEmmentaler, Gruyere en Appenzeller, Bleu d’Auvergne en witte port 17,- *

* kaasfondue wordt geserveerd met brood en crudité

NA

Appeltaart – met slagroom van patisserie Arnold Cornelis 4,-

Cheesecake van patisserie Arnold Cornelis 5,50

Hangop – Rood fruit en Bastogne crunch 5,50

Poffertjes – maple syrup en roomboter 5,50

Glas Beaumes de Venise, dessertwijn 5,50