DINER 18.00 – 22.00

VOOR

Tom kah kai soep met stokbrood 5,-

Tomatensoep pestocreme en stokbrood 4,50

Garnalenkroketjes citroen mayo, gefrituurde peterselie en toast 8,-

Caesar salade – romaine sla, kip, parmezaanse kaas, gekookt ei, croutons en caesardressing 8,-

Geitenkaas salade honing-tijm dressing, spinazie, walnoten, rode ui, frises en gegrilde paprika 8,-

Carpaccio van zalm (Gravad lax) met gefrituurde kappertjes en koolrabietjar 9,-

HOOFD

Dagschotel

Vis v/d dag

Weekspecial

Prins Burger (180gr) met rode ui, chimichurri, Gruyere, sla, tomaat en frites 12,-

Steak frites – Kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 17,50

Ravioli gevuld met geitenkaas en groene asperges met salieboter, gefrituurde basilicum, zwarte peper en parmezaan 12,50 / 14,50

Kikkererwten pannenkoek – Koolsla, mango chutney en notencrunch 10,50

Kaasfondue De Prins – Zwitserse Emmentaler, Gruyere en Appenzeller 16,- *

Kaasfondue d’Auvergene – ZwitserseEmmentaler, Gruyere en Appenzeller, Bleu d’Auvergne en witte port 17,- *

* kaasfondue wordt geserveerd met brood en salade

ZOET

Appeltaart met slagroom va patisserie Arnold Cornelis 4,-

Cheesecake van patisserie Arnold Cornelis 5,50

Frambozen sorbet met kletskop en mandarijnencoulis 5,-

Poffertjes met maple syrup en roomboter 5,50

Glas Beaumes de Venise, dessertwijn 5,50