DINER 18.00 – 22.00

VOOR

Soep v/d dag – met stokbrood 5,-

Tomatensoep – pestocreme en brood 4,50

Garnalenkroketjes – citroen mayo, gefrituurde peterselie en toast 8,-

Ribeye salade – haricoverts, oesterzwammen, cashewnoten en korianderpesto 8,-

Geitenkaas salade – honing-tijm dressing, groenten, walnoten, rode ui, en frisee 8,-

Steak tartaar – met gepocheerd ei en parmazaan 9,-

HOOFD

Dagschotel – zie het bord of vraag de bediening

Vis v/d dag – zie het bord of vraag de bediening

Weekspecial – zie het bord of vraag de bediening

Kikkererwten pannenkoek – Koolsalade, mangochutney en notencrunch 10,50

Prins Burger (180gr) – bbq-saus, bacon, kaas, uiencompote en frites 13,-

Steak frites – Ribeye, béarnaise, salade en frites 18,50

Ravioli gevuld met geitenkaas en groene asperges met salieboter, gefrituurde basilicum, zwarte peper en parmezaan 12,50 / 14,50

Kaasfondue De Prins – Zwitserse Emmentaler, Gruyere en Appenzeller 16,- *

Kaasfondue d’Auvergene – ZwitserseEmmentaler, Gruyere en Appenzeller, Bleu d’Auvergne en witte port 17,- *

* kaasfondue wordt geserveerd met brood en crudité

NA

Appeltaart – met slagroom va patisserie Arnold Cornelis 4,-

Chocolade-truffeltaart van patisserie Arnold Cornelis 5,50

Melanzane – gefrituurde aubergine, ricotta, limoen en chocoladesaus 5,50

Poffertjes – maple syrup en roomboter 5,50

Glas Beaumes de Venise, dessertwijn 5,50