DINER 18.00 – 22.00

VOOR

Steenovenbrood – met hummus 4,-

Soep v/d dag 5,-

Tomatensoep – pestocreme en stokbrood 4,50
Garnalenkroketjes – citroen mayo, gefrituurde peterselie en toast 8,-
Caesar salade – little gem, kip, parmezaan, croutons, caesar-dressing 8,-

Geitenkaas salade – tuinkruiden vinaigrette, chioggia biet, walnoten, rucola, appel en rode ui 8,-

HOOFD

Dagschotel – zie het bord of vraag de bediening
Vis v/d dag – zie het bord of vraag de bediening
Weekspecial – zie het bord of vraag de bediening

Vega burger – Yoghurt-mintsaus, halloumi, tomaat, rode ui en frites 11,50

Prins Burger (180gr) – bbq-saus, bacon, kaas en frites 13,50

Steak frites – Kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 18,50
Kaasfondue De Prins – Zwitserse Emmentaler, Gruyere en Appenzeller 16,- *
Kaasfondue d’Auvergene – ZwitserseEmmentaler, Gruyere en Appenzeller, Bleu d’Auvergne en witte port 17,- *
* kaasfondue wordt geserveerd met brood en crudité

NA

Appeltaart – met slagroom van patisserie Arnold Cornelis 4,50

Chocoladetruffeltaart van patisserie Arnold Cornelis 5,50

Poffertjes – maple syrup en roomboter 5,50

Glas Beaumes de Venise, dessertwijn 4,50