
DINER 18.00 – 22.00
VOOR
Kippen groentesoep – met stokbrood 5,-
Tomatensoep – pestocreme en stokbrood 4,50
Garnalenkroketjes – citroen mayo, gefrituurde peterselie en toast 8,-
Caesar salade – little gem, kip, parmezaan, croutons, caesar-dressing 8,-
Geitenkaas salade – honing-mosterd vinaigrette, chioggia biet, walnoten, rucola, appel en rode ui 8,-
Steak tartaar – met parmezaan en eidooier 9,-
HOOFD
Dagschotel – zie het bord of vraag de bediening
Vis v/d dag – zie het bord of vraag de bediening
Weekspecial – zie het bord of vraag de bediening
Vega burger – Yoghurt-mintsaus, halloumi, tomaat, rode ui en frites 10,50
Ravioli – Geitenkaas-groene asperge, salieboter, parmezaan en rucola 12,50 / 14,50
Prins Burger (180gr) – bbq-saus, bacon, kaas en frites 13,-
Steak frites – Kogelbiefstuk, pepersaus, salade en frites 18,50
Kaasfondue De Prins – Zwitserse Emmentaler, Gruyere en Appenzeller 16,- *
Kaasfondue d’Auvergene – ZwitserseEmmentaler, Gruyere en Appenzeller, Bleu d’Auvergne en witte port 17,- *
* kaasfondue wordt geserveerd met brood en crudité
NA
Appeltaart – met slagroom van patisserie Arnold Cornelis 4,-
Cheesecake van patisserie Arnold Cornelis 5,50
Hangop – Rood fruit en Bastogne crunch 5,50
Poffertjes – maple syrup en roomboter 5,50
Glas Beaumes de Venise, dessertwijn 5,50